ΔΙΟΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ & ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

Σαντορίνη ο ιδανικός προορισμός για γάμους και γαμήλια ταξίδια. Χιλιάδες ζευγάρια από κάθε γωνιά του κόσμου που έχουν ζήσει την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους στη Σαντορίνη, θα σας πουν ότι διαθέτει μια μοναδική, ρομαντική και ονειρεμένη ατμόσφαιρα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού στον κόσμο!

Το γραφείο μας ειδικεύεται στη διοργάνωση αξέχαστων γάμων. Αναλαμβάνουμε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, υποσχόμενοι σας μια μαγευτική τελετή, μια υπέροχη δεξίωση και μοναδική γαμήλια διαμονή, καθώς επίσης θαυμάσιες επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως οργάνωση εκδρομών και κρουαζιέρες την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Αυτό που καθιστά το γραφείο μας ιδιαίτερο είναι οι άψογες υπηρεσίες του και η εκπληκτική τοποθεσία του, πάνω στα Φηρά με μαγευτική θέα το Αιγαίο και το ηλιοβασίλεμα.

Εάν έχετε επιλέξει τη Σαντορίνη για το γάμο ή/και το γαμήλιο ταξίδι σας, το γραφείο μας θα σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για πάντα! Προσφέρουμε ειδικά γαμήλια πακέτα καθώς και μεγάλη γκάμα υπηρεσιών (όπως ενοικίαση γαμήλιου αυτοκινήτου) και ανέσεων, υπόσχοντάς σας μια αξέχαστη γαμήλια τελετή, δεξίωση και γαμήλιο ταξίδι.

 

 

 

 

 

 

To ταξιδιωτικό μας γραφείο προσφέρει τις ακόλουθες

υπηρεσιες