Η εταιρεια μας

Tο τουριστικό γραφείο Amazing Travel ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τη Σαντορίνη. Εξειδικεύεται στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών αλλά και στον τομέα των μεταφορών με ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν όλων των κατηγοριών (μοντέλα 2013-2016). 

Αυτή τη στιγμή διαθέτει στόλο που αποτελείται από 4 πούλμαν των 50 θέσεων, 4 των των 20 θέσεων και 3 mini bus τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες του εκδρομικού σας πακέτου σε όλα τα δύσβατα μέρη του νησιού. Όλα διαθέτουν air-condition, tv, video, wc, mini bar, δερμάτινα καθίσματα, wifi και welcome drink κατά την άφιξη του πελάτη στο πούλμαν μας. 

Το προσωπικό του γραφείου μας καθώς και οι οδηγοί μας έχουν άρτια επαγγελματική εκπαίδευση και κόσμια εμφάνιση (σακκάκι, γραβάτα). Η μεγάλη εμπειρία, η άρτια οργάνωση και ο επαγγελματισμός αποτελούν τα εργαλεία του τουριστικού γραφείου Amazing Travel Santorini. 

Ευελπιστούμε να μας γνωρίσετε από κοντά ώστε να θέσουμε από κοινού τις βάσεις για μία μακρόχρονη και εποικοδομητική συνεργασία. 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που θα αφιερώσετε κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπο μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας επισκεφθείτε στη Σαντορίνη ώστε να σας δείξουμε το καλύτερο που έχει να προσφέρει το νησί μας.

 

 

 

 

To ταξιδιωτικό μας γραφείο προσφέρει τις ακόλουθες

υπηρεσιες